Aftryk

Ansvar for links
Vores produkt indeholder links til eksterne tredjeparters websteder, vi har ingen indflydelse på deres indhold. Derfor kan vi ikke påtage os noget ansvar for dette tredjepartsindhold. Den respektive udbyder eller operatør af disse sider er altid ansvarlig for indholdet af de linkede sider. De linkede sider blev kontrolleret af os for mulige juridiske overtrædelser på det tidspunkt, hvor linket blev oprettet. Intet ulovligt indhold var synligt på det tidspunkt, hvor linket blev oprettet. En permanent kontrol med indholdet af de linkede sider er ikke rimelig uden konkrete beviser for en overtrædelse. Så snart vi bliver opmærksomme på juridiske overtrædelser, fjerner vi sådanne links med det samme.

Tjenesteudbyder
Webstedet lystflirt.com leveres af Qualidates AG med hovedkontor i Turmstrasse 18, 6312 Steinhausen, Switzerland. Qualidates AG er registreret i virksomhedsregistret Kanton Zug med følgende nummer: CHE-179.979.549. Vores momsnummer er CHE-179.979.549 MWST. CEO er .
Hvis du har generelle spørgsmål om betaling, opsigelse eller et premium-medlemskab, se vores supportside her: kundeservice område.